Anne-Carlijn en Steven in Afrika

Tanzania dag 4

Karibu allemaal,

Vanochtend zijn we naar Moivaro lodge geweest en hebben we daar een ontbijtje gehad daarna zijn we doorgereden naarArusha voor de boodschappen. We zijn bij shoppingrite geweest, een ontzettend grote supermarkt met alles erop en eraan! We zijn daarna naar de plaatselijke slager geweest voor vlees en zo zijn we nog even het dorpje door gegaan.

Fons maakt nu bitterballen en we steken zo de barbeque aan, lekker!

Morgenvroeg zullen we een echt maasai-dorp bezoeken, en kijken hoe die mensen leven... dat vind ik echt super leuk! ben echt onder de indruk van die maasai-stam.

En qua verbrandheid, ach..de medicijnen helpen niet veel...maar gelukkig is steven super lief en hoef ik dus nog minder te doen dan dat ik al deed...dat wil zeggen, 2x niets doen dus! haha

Nou, morgen gaan we alweer naar huis.. 10 dagen vlogen voorbij! Maar ik heb super veel zin om iedereen weer te zien en om de foto's te laten zien en om ons verhaal te vertellen.

Dus iedereen die zin heeft komt vrijdag een borrel drinken he?! :-) in tubbig!

Kwaherii, Steven & Anne.

mams

hey kids alweer de laatste dag,wat is het snel gegaan.
jullie komen vol verhalen terug en fotos.wat een ervaring om dit mee te mogen maken.ik zie erg naar jullie uit,en morgenavond een flinke borrel op jullie drinken en fotos bekijken.wij willen fons en ingrid bedanken voor alles.tot morgen.
kusjes mam.