Tanzania dag 3
Hoi allemaal,
vandaag was geen goede dag voor mij, ik belandde bij de dokter!!!!!!!! een echte maasai-dokter.
met een heuse zonne-allergie... pfff! Mijn schouders zitten helemaal onder blaasjes en ik ben de hele dag ontzettend moe. Ik heb 2 soorten tabletten gekregen en ik moet 3 liter water per dag drinken.
Ik was wel even bang bij de dokter haha... zo'n afrikaan... alles in het engels, zou hij het wel begrijpen?? Maar gelukkig kwam qlles goed..hij was heel aardig. nu herstellen...mag niet meer in de zon...maar ik word wel lekker bruin, ben doorbakken! haha
Ik zit nu bij Fons en Ingrid in huis, Steven en Fons hebben net met de lokale bevolking gevoetbald...vond steef natuurlijk geweldig, logisch! Hij had met een mooie omhaal gescoord ;-)
Ik was er alleen niet bij want ik lag in bed te slapen....hahah wat een muts ofniet!
Vanochtend zijn we naar het Kilimanjaro airport geweest, gekeken hoe het daar achter de schermen gaat... nou, heeeel anders dan schiphol hoor!!! Maar wel heel gaaf om te zien.
Morgen gaan we naar een andere lodge, waar de baas van fons en ingrid werkt en gaan we daar ontbijten, dan rijden we naar Arusha om boodschappen te doen want we gaan morgenavond lekker barbequeen!! Ook is er hier dan een cocktailparty...fons is al bezig met ragout voor de bitterballen ;-) ook al is de cocktailparty niet voor ons, we sneaken wel een bitterbal weg, haha.
Morgen is alweer de een na laatste dag en dan weer naar huis.... het is hier geweldig...maar heb ook zin om weer naar huis te gaan... lekker bij mams en paps! hahaha
Enfin, wij gaan nu eten...biefstuk met patatjes en sla. lekker
Heel veel liefs van Steven en Anne.
foto's : www.anneensteven.mijnalbum.nl
Ha die Anne en Steven. Wat gaaf om de verhalen te lezen. Wat een belevenis zeg.......en dan al die mooie foto's. Wel een beetje een domper dat je naar de "maassai-dokter" moest ;-(.
Als de medicijnen van de medicijnman maar helpen en we hopen dat jullie de laatste 2 dagen van de vakantie nog volop kunnen genieten.
Wij zijn heeeeeeeeeeeel erg benieuwd bij thuiskomst naar jullie verhalen en foto's.
Geniet er nog ff van en tot snel......
liefs XXX je tantes
He wat lijkt het me leuk daar als ik die verhalen zo lees.
lekker zonnen en een beetje voetballen en de mooie plaatjes van al die wilde beesten. ik zou zeggen geniet er nog even lekker van. ik zie jullie Vrijdag wel weer.
ben benieuwt naar jullie verhalen .De groetjes van ons aan de rest daar en tot Vrijdag