Anne-Carlijn en Steven in Afrika

Tanzania!

Karibu vrienden, bekenden, familie, vaders, moeders... ;-)

Vandaag hebben we de heeeeeeeeeele dag in de auto gezeten...we zijn om half 8 vanochtend na het ontbijt vertrokken en waren tegen 9 uur in Tanzania! En ik heb al eerder gezegd dat de wegen hier geen pretje zijn! Anthony bracht ons van Sarova naar Nairobi en vanaf daar werden we door een andere chauffeur naar Tanzania gebracht.... maar hij was na 10 minuten de weg al kwijt, wat een druif !! Wij waren moe, geprikkeld, en konden dit er echt niet bij hebben haha!
Maargoed...zoals het spreekwoord hier luidt : no hurry in africa!
Het is echt vreemd om hier te rijden want overal langs de weg liggen gewoon mensen te slapen, en ze lopen over de weg, dode dieren langs de kant, en als het donker is.... oh levensgevaarlijk!!!!!! Geen licht, inhalen zonder knipperlicht, Ron peters moet hier een rijschool beginnen haha.

Achja, ik ben nu net een 1,5 uur in Kia Lodge... de hele staff stond buiten te zingen en te dansen toen we aan kwamen rijden, allemaal zo blij om ons te zien! Op ons bed hadden ze een groot hart gemaakt van de dekens en mooie zwanen van de handdoeken. Super leuk!!!!

Ik kreeg een mooie armband en steven kreeg een leuk shirt! Ook stond er een grote pot snoep, cake en hadden ze cheeseburgers gemaakt.... wij worden ontzettend verwend!

Morgen staat er lekker niets op de planning, dan gaan we het camp een beetje verkennen en uiteraard foto's voor jullie maken!!!! en zwemmen, en luieren, en genieten van 40 graden!

Wij willen iedereen bedanken voor de smsjes, berichtjes, comments enz. echt super!

+ groetjes aan iedereen!!! we miss you all.

Heel veel liefs vanuit Tanzania, kwaheriiii !!!!!!!!

* foto's : www.anneensteven.mijnalbum.nl

Andre

He Steven en Anne carlijn wat een prachtige belevenis ik lees de mail en alles wat jullie beleven met heel veel aandacht,super te gekke foto`s heel mooi om te volgen geniet nog van de tijd die jullie daar zijn.
En Steven we hebben zonder joch wel verloren je bent onmisbaar je trainer

RJ

Hee daar, goh wat een leuk verhaal zeg. Zo te horen hebben jullie het helemaal te gek daar!! Nou geniet er lekker van, maar vergeet mij niet op de hoogte te houden van wat er allemaal gebeurd, haha.

Heeeeel veeel plezier he!!!!!!!

PS Steven: Niet teveel afrikaanse biertjes drinken!

mam

hoe is het in tanzania,en de kia lodge.vermaken jullie je nog.het is een hele belevenis als ik de fotos bekijk.
wat gaat de tijd snel als je het leuk hebt. ik ben benieuwd naar jullie verhalen als je weer thuis bent.
het is erggggg stil in huis zonder jullie,maar geniet nog maar even van alles wat er nog te zien is en van het zonnige weer. knuffels mam

mam

ingrid en fons

de groetjes uit nederland waar het pet weer is.

groet nicole en gerard.

Joost, Agnieta, Ruben en Daphne.

Hey Steven en Anne,

Zo te lezen hebben jullie het super daar. Straks zijn jullie ook besmet met het Afrikavirus. Daar bestaan geen medicijnen voor in Nederland. We wensen jullie nog een fijne tijd met Fons en Ingrid.